Impressum

Autorska prava

Sadržaj i fotografije objavljeni na javnom webu tvrtke Control Engineering d.o.o. (https://control-eng.net), kao i Control Engineering web trgovine (https://control-eng.net/shop) u vlasništvu su tvrtke Control Engineering d.o.o. ili u vlasništvu fizičkih ili pravnih osoba koje su nam dale pristanak na objavljivanje tih materijala. Prilikom objave i korištenja materijala s javnog Control Engineering weba, treće osobe su dužne na mediju na kojemu koriste materijale navesti Control Engineering d.o.o.(https://control-eng.net odnosno https://control-eng.net/shop) kao izvor.

Uporaba materijala

Uporaba materijala s javnog Control Engineering weba u komercijalne svrhe dozvoljena je samo uz pismeno odobrenje izdano od strane tvrtke Control Engineering d.o.o. ili vlasnika materijala objavljenog na Control Engineering web stranicama.

Odgovornost

Control Engineering d.o.o. ne preuzima odgovornost za sadržaj na vanjskim web stranicama na koje vode poveznice s Control Engineering javnih web stranica.

Control Engineering d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ove web stranice ili s web stranica do kojih korisnici dođu putem poveznice s Control Engineering javnih web stranica.

Primjenljivo pravo

Sve informacije ili podaci, njihova uporaba, te prijava u sustav web trgovine (https://control-eng.net/shop), kao i sve aktivnosti, tolerantnost ili neaktivnost povezane s Control Engineering web stranicama podliježu isključivo hrvatskom zakonu. Mjesto nadležnosti je Zagreb.

Opće napomene

Control Engineering d.o.o. ima pravo u svakom trenutku izmijeniti sadržaj na stranicama javnog weba, ali ne preuzima odgovornost za njihovu istinitost i potpunost, a posebno za sadržaj vanjskih stranica.

Budimo u kontaktu

385-1-7987-790

info@control-eng.net

Avenija Dubrava 246
10040 Zagreb
Hrvatska